+316 42115539 info@arnold-bos.nl
Selecteer een pagina

Nederlandstalige blues van Arnold Bos

Nederlandstalige blues is één van de specialiteiten van singer-songwriter Arnold Bos. Zijn stijl doet denken aan Neil Young en Bob Dylan, maar dan in het Nederlands. Ook wordt hij vaak vergeleken met Boudewijn de Groot waar het gaat om zijn luisterliedjes. Een echte singer-songwriter dus. Arnold begeleidt zichzelf op de gitaar en, zoals een echte Nederlandstalige blues man betaamt, op de mondharmonica. Naast Nederlandstalige blues speelt Arnold veel country-pop. Hij is een liefhebber en vertolker van de klassieke Amerikaanse popmuziek. Andere klassiekers die hij graag speelt zijn rock & roll liedjes. Je kunt je voorstellen dat bij optredens van Arnold naast rustig geluisterd dan ook lekker gedanst kan worden. Alle ingrediënten voor een fijn avondje muziek luisteren zijn aanwezig wanneer je Arnold op het podium hebt staan.

Meer dan Nederlandstalige blues

Naast Nederlandstalige blues, country en rock & roll vertolkt Arnold ook luisterliedjes. Hij schrijft als singer-songwriter in Nederland zijn eigen teksten en muziek in het Nederlands, maar speelt ook covers. Bijvoorbeeld van Simon & Garfunkel of Neil Young. Hij vertaalt de nummers zelf naar het Nederlands. Er onstaan dan nummers als Hart van Goud (Heart of Gold) of Geluid van Stilte (Sound of Silence). Deze klassiekers komen in het Nederlands heel anders binnen en doen je op deze manier je pas echt realiseren waar het nummer over gaat. De afwisseling van dit soort nummers met zijn blues en country liedjes maken een optreden van Arnold tot een zeer vermakelijke en spetterende show. Zijn stem komt recht uit het hart en raakt iedereen. Arnold is een allround artiest die met gitaar en mondharmonica al zijn liedjes perfect kan begeleiden.

De meditatie frequentie 444 Hertz

De luisterliedjes van songwriter Arnold zijn heerlijk om naar te luisteren en worden gespeeld in 444 Hertz, waardoor de ervaring nog intenser wordt. De frequentie van 444 Hertz staat bekend als de meditatie frequentie en er worden helende en spirituele eigenschappen aan toegekend. Hoe het ook zij, prettig en ontspannend om naar te luisteren is het in ieder geval. Je bent er even helemaal uit bij een optreden van Arnold en zijn stem neemt je mee naar alle hoeken van de Americana. Meditatieve momenten worden afgewisseld met dansbare liedjes en van beide wordt je positief en vrolijk. Na een avondje Arnold kom je dan ook vrolijk thuis! Neem gerust eens contact op met Arnold om de mogelijkheden voor een optreden te bespreken of kijk in de agenda op zijn website waar hij binnenkort optreedt.