+316 42115539 info@arnold-bos.nl
Selecteer een pagina

Singer songwriter in Nederland met unieke sound

Een opkomende singer songwriter in Nederland is Arnold Bos. Arnold haalt zijn inspiratie vooral uit Amerika en Amerikaanse muziek. Zijn repertoire omvat nummers van Neil Young en Simon & Garfunkel, maar dan door hemzelf vertaald in het Nederlands. Als singer songwriter in Nederland is zijn hele repertoire in het Nederlands, zowel de eigen nummers als de covers. Zo vertaalde Arnold Heart of Gold van Neil Young in Hart van Goud en werd het bekende Sound of Silence van Simon & Garfunkel vertaald als Geluid van Stilte. Door de Nederlandse vertaling en de eigenzinnige bewerkingen maken de nummers nog meer indruk. Ook zijn Nederlandstalige blues is uniek in zijn soort.

Blues en rock ’n roll singer songwriter in Nederland

Iets anders dat Arnold uniek maakt is dat hij waarschijnlijk als enige singer songwriter in Nederland gebruik maakt van de potentie van verschillende frequenties. Hij speelt een deel van zijn luisterliedjes op 444 Hertz, een frequentie die bekend staat als rustgevend, helend en kalmerend. Het maakt de ervaring van deze liedjes nog intenser en dit deel van zijn optreden is dan ook heel bijzonder. Het is niet zo dat een avondje songwriter Arnold Bos helemaal bestaat uit luisterliedjes. Je kunt ook wat energiekere nummers verwachten. Als singer songwriter in Nederland beheerst Arnold alle aspecten van het vak. Hij is zelf ook een liefhebber van rock ‘n roll. Dat betekent dat je ook lekker kunt dansen bij een optreden van Arnold. Het is de afwisseling die zijn optreden tot een memorabel avondje uit maakt.

Boek Arnold Bos voor een gevarieerde avond uit

Een avondje Arnold is een combinatie van rustig luisteren, meezingen, dansen en klappen. Van bekende liedjes en soms wat minder bekende liedjes. Arnold is een rasentertainer die zich volkomen thuis voelt op het podium. Je kunt hem boeken voor een avondje muziek uit alle hoeken van de Amerikaanse samenleving: gevarieerd, verrassend en soms met een bijzondere boodschap. Als singer songwriter in Nederland zijn al zijn teksten in zijn moedertaal en Arnold begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica. Vooral in de blues nummers trekt Arnold alles uit de kast op zijn instrumenten. Bij de luisterliedjes is vooral zijn gitaar de onmisbare muzikale begeleiding. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Arnold wanneer je hem wilt laten optreden bij je evenement of festival. Bel of mail ook wanneer je vragen hebt of nog een ander soort optreden in gedachten hebt. Alles is bespreekbaar en in overleg is veel mogelijk.